Skip to content

Workshops

door Hanne NijhuisKila&Babsie hebben een uitgebreid aanbod aan poëzieworkshops. Kies bijvoorbeeld voor een workshop poëzie schrijven, poëzie voordragen, poëzie vormgeven, stereopoëzie of guerillapoëzie.

De workshops worden op maat gemaakt, voor basisschoolleerlingen tot managers – voor ieder wat wils.

 

Het plezier spatte eraf. Zowel de leerlingen als beide dichters straalden enthousiasme uit. Daar wordt men vrolijk van. De poëziemiddag kon alleen daarom al niet mislukken. Daar kwam bij dat de leerlingen ook nog eens top waren voorbereid. Hun gedichten en voordracht kregen zienderogen meer kwaliteit.

- Twan Robben, Marnix College Ede

 

Wat ik het leukste vond aan de workshop was dat jullie ons erg aanspoorden om uit onze vertrouwde omgeving te stappen. Jullie maakten erg goed duidelijk wat de verschillen in voordracht waren door ons dichtregels uit een willekeurige bundel te laten voorlezen. Die verschillen in intonatie waren voor mij daarna erg duidelijk. Ik vond het een geweldige ervaring om gedichten op een andere manier voor te dragen en nog steeds heeft dat veel positieve invloed op de manier waarop ik mijn gedichten schrijf. Daarom ben ik erg blij dat ik de kans heb gehad om jullie workshop te mogen volgen.

- Marit van Veenendaal, Marnix College Ede

 

Kila&Babsie verzorgden een workshop met een creatief en eigen karakter. In actieve opdrachten, gesprekken en uitvoering werd het proces van het samenbrengen van taal en beeld in alle mogelijke vormen behandeld. Het leidde tot een prachtig resultaat: originele poëzieansichtkaarten!

- Lotte Pingen, Kunstbende Den Bosch

 

Voor meer informatie over de workshops kunt u contact met ons opnemen via een e-mail.