Skip to content

Nieuw boek: poëzie-doe-boek woorden temmen

2018 April 8

Veel mensen zouden meer poëzie willen lezen en schrijven, maar weten niet goed waar te beginnen. Ons nieuwste boek nodigt de lezer uit om op toegankelijke wijze met gedichten aan de slag te gaan.

Voor het poëzie-doe-boek woorden temmen kozen wij onze 24 Nederlandstalige lievelingsgedichten uit. Van Eva Gerlach, Hans Faverey en Annie M.G. Schmidt, tot Rodaan Al Galidi, Maud Vanhauwaert en Paul Rodenko. Die gedichten combineerden we met speelse lees-, denk-, doe en schrijfopdrachten en koppelden we aan 24 tijden en locaties, zodat je op ieder moment, waar dan ook, met poëzie bezig kunt zijn.

Het boek is gericht op iedereen die meer poëzie wil lezen en schrijven. Ook is woorden temmen geschikt voor het onderwijs en poëzieworkshops. Ieder gedicht wordt gekoppeld aan een aantal poëzieanalytische termen die op een laagdrempelige manier worden uitgelegd.

In deze video leggen we in 1 minuut uit wat het boek precies inhoudt.

Het boek is de eerste uitgave van uitgeverij grange fontaine en werd vormgegeven door De Vormforensenwoorden temmen bevat een poëzieboekenlegger die ook te versturen is als ansichtkaart.

Durf jij het aan om woorden te temmen?

Het poëzie-doe-boek woorden temmen kost 19,95 euro en kan besteld worden in iedere boekhandel in Nederland en Vlaanderen en op Bol.com.

Aan ons boek woorden temmen werd aandacht besteed door ander anderen:

No comments yet

Leave a Reply

Note: You can use basic XHTML in your comments. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS