Skip to content

24 uur in het licht van Kila&Babsie

24 uur in het licht van Kila&Babsie
in de reeks woorden temmen

24 uur in het licht van Kila&BabsieWoorden-Temmen-cover-grijs-voorkant-kopie-1200x1699

24 uur in het licht van Kila&Babsie

Het dichtersduo Kila&Babsie laat je kennismaken met 24 van hun lievelingsgedichten. Elk gedicht in de bundel is gekoppeld aan een tijdstip en een locatie, zodat je elk moment, waar dan ook, met poëzie bezig kunt zijn.

Kila&Babsie laten je zien hoe je gedichten kunt lezen, hoe je over poëzie kunt nadenken, wat je met gedichten kunt doen en hoe poëzie je kan inspireren om zelf gedichten te schrijven. Ook geven zij je lees- en luistertips om nog meer poëzie te ontdekken.

Voor taaltechnische liefhebbers hebben Kila&Babsie poëzieanalytische wetenswaardigheden toegevoegd. Met dit boek willen Kila&Babsie jou inspireren en stimuleren om woorden te temmen.

woorden temmen

De reeks woorden temmen heeft tot doel dichters en publiek dichter bij elkaar te brengen door dichters een podium voor een breed publiek te bieden en het publiek een toegankelijke ervaring in dichtkunst.

In de reeks delen dichters hun persoonlijke ervaring met hun lievelingsgedichten op een wijze die past bij zowel jongeren als volwassenen, ervaren als startende poëzielezers én -schrijvers. Daartoe vertalen zij hun kunde, kennis en hartstocht in inspirerende en participatieve invalshoeken op poëzie.

Vorm en inhoud nodigen lezers én schrijvers uit om met hart en hoofd ‘woorden te temmen’.

De vormgeving van de reeks woorden temmen wordt verzorgd door De Vormforensen, een grafisch ontwerpbureau van Annelou van Griensven en Anne-Marie Geurink.

Meer informatie over hoe je het boek kunt bestellen.

No comments yet

Leave a Reply

Note: You can use basic XHTML in your comments. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS